Donkere weergave

Een kantoor leeft, je moet het onderhouden –
ook na de kantoor realisatie

We leveren je kantoor pas op als je blij bent met de allerkleinste details. We gaan door het tot het perfect is. Maar je kantoor leeft. Dus het is nooit écht af. Er is altijd onderhoud nodig. Of misschien wil je na een tijd weer iets nieuws, een kleine aanpassing. Ook na de kantoor realisatie blijven we betrokken. Je mag ons altijd bellen, dan komen we langs om iets te repareren, of om nieuwe oplossingen te bedenken. Maar het liefst maken we een vaste afspraak – dat werkt het best.

Kantoor realisatie is een constant proces

Nadat het project is opgeleverd, wil je natuurlijk dat de ruimtes mooi blijven. Dat ze goed werken. Het kantoor moet, ook ver na de realisatie, blijven doen waar het voor bedoeld is. En dat vraagt om onderhoud.

Wij zorgen ervoor dat je kantoor blijft zoals het bedoeld is.

Kantoor realisatie
Kantoor realisatie

Een onderhoudsabonnement, zodat je kantoor altijd werkt

Om het succes van je kantoor en het idee erachter te bewaken, hebben we het ‘behoud je ruimte abonnement’. De belofte van het abonnement is simpel: wij zorgen ervoor dat je kantoor er altijd perfect bij ligt. In het abonnement zitten verschillende onderdelen verwerkt. Een periodieke dieptereiniging van alle vloeren, maar ook van stofferingen op meubels. Een check op deuren en pantries. De beplanting. De staat van het schilderwerk – we geven het een nieuwe finishing touch. Met ons abonnement blijft je kantoor altijd als nieuw, jaren na de kantoor realisatie. En dat is cruciaal, want: je medewerkers kunnen pas werken als je kantoor werkt.

Altijd een strak kantoor?

We helpen je graag met het onderhoud, zodat je kantoor blijft zoals het bedoeld is.

+31(0)33 73 70 573
info@hopmanruimtemakers.nl